slide1

Welkom bij
Zalenverhuur Swaenswijk

               
00014s
Wijkcentrum Swaenswijk beschikt over 7 zalen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Klik hier voor meer informatie
over de zalenverhuur

Welkom bij
Wijkcentrum Swaenswijk

               
00014s
Waarom thuis blijven als het hier gezellig is?

Wilt u weten welke activiteiten wij organiseren?

Klik hier voor meer informatie
over het wijkcentrum

Belangrijk nieuws
SwaenswijkAls gevolg van de huidige
Covid-19 / Corona maatregelen
Zijn ook binnen Swaenswijk
activiteiten en mogelijkheden aangepast.
Zie onze activiteitenpagina
voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie
en onze nieuwspagina

Zalenverhuur Swaenswijk

Wijkcentrum Swaenswijk biedt goede mogelijkheden voor bijeenkomsten van allerlei clubs en verenigingen, zoals zangverenigingen, kaartclubs, verenigingen van huiseigenaren, fotoclubs, postzegelclubs, etc. Vanwege de goede akoestiek en inrichting leent de kerkzaal zich uitstekend voor koorrepetities en uitvoeringen. In de kleinere zalen kunnen lessen en cursussen worden gegeven, bijvoorbeeld yoga- en gymnastieklessen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het ontwikkelen van sociale activiteiten voor en door buurtbewoners.

Zoekt u een geschikte ruimte voor het vieren van een verjaardag of een jubileum, laat u dan eens informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Zaal 't Oude Raadhuis leent zich uitstekend voor vergaderingen van besturen, werkgroepen of commissies. Rond de lange tafel staan comfortabele stoelen die plaats bieden aan maximaal 16 personen. Voor grotere groepen (20-25 personen) kunt u gebruik maken van de zalen Beerendrecht en 't Hof te Alphen die eventueel ook kunnen worden gecombineerd. Ideaal voor trainingen, instructies, workshops of andere vergaderingen. Voor grootschaliger bijeenkomsten, zoals bedrijfspresentaties, informatiebijeenkomsten of townhall meetings is de kerkzaal zeer geschikt. Deze zaal beschikt over een goede geluidinstallatie en een beamer met twee led schermen. De inrichting van deze grote ruimte biedt mogelijkheden voor diverse opstellingen, zoals theater of cabaret. Een vergadering in de kerkzaal kan worden gecombineerd met een receptie of een buffet in zaal De Eendracht, al of niet in combinatie met de zalen Beerendrecht en 't Hof te Alphen, waar ruimte is voor groepen van maximaal 130 tot 150 personen, afhankelijk van de activiteit. Ook deze ruimte beschikt over een geluidsinstallatie.

In zaal 't Schoutenhuis kunt u met groepen tot 10 personen in een huiselijke sfeer rustig vergaderen. Deze zaal heeft een eigen ingang en beschikt over een kleine pantry en een toiletruimte.

Lees meer

Wijkcentrum Swaenswijk

Wijkcentrum Swaenswijk biedt u een keur aan activiteiten, de hele week door. Waarom thuis blijven als het hier gezellig is? Wij gaan alweer het vijfde jaar van ons bestaan in. In die tijd hebben veel mensen hun weg naar ons "Buurthuis" gevonden. Zij hebben hier nieuwe vrienden gemaakt, interessante kennis opgedaan of een leuke hobby gevonden.
Vindt u het ook leuk om samen iets te ondernemen. Kom dan eens naar Wijkcentrum Swaenswijk en maak kennis met ons gevarieerde programma.
Van dansen tot digitale vaardigheid en van een kopje koffie tot een valtraining. Heeft u een goed idee of wilt u helpen als vrijwilliger?  Ook dan bent u van harte welkom! Kijk voor alles wat er in het Wijkcentrum aan activiteiten te doen is hier.

Alle ruimten op begane grond zijn goed toegankelijk voor rolstoelen. Een rolstoeltoilet bevindt zich op de begane grond.

© 2021 http://www.wijkcentrumswaenswijk.nl Design and hosting: WebShopHome.com.