Eenmalige activiteiten

Naast de vaste programma-onderdelen die het hele jaar door lopen worden ook speciale activiteiten in Wijkcentrum Swaenswijk georganiseerd. 
Wilt u nu al in in verkorte uitgave zien wat wij het eerste halfjaar van 2020 voor u in petto hebben, klik dan hier
======================================================================================================================
 


Dinsdag 24 maart 2020. Workshop kalligraferen. Aanvang 10.00u. WORDT UITGESTELD IN VERBAND MET CORONAVIRUS. Nieuwe datum volgt z.s.m.

2020 02 11 Flyer Kalligraferen min


Hugo Tander geeft op deze dinsdag weer een workshop kalligraferen in ons wijkcentrum. Kalligraferen is meer dan zaken op schrift stellen. Je dwingt jezelf om een discipline te volgen en je te concentreren. Al doende ontdek en ervaar je de beleving van het creëren van schoonheid. Dit kan mogelijk ook zijn weerslag vinden in je eigen handschrift, maar ook bijdragen aan rust in je dagelijkse beslommeringen.

De workshop bestaat uit twee delen: een introductie op de techniek en wat historie van het kalligraferen, en vervolgens het toepassen ervan. In de daarvoor benodigde middelen wordt gezorgd. Hugo heeft bijna 20 jaar ervaring met deze workshop.

Wil je aan deze workshop deelnemen? Geef je dan per e-mail op bij Hugo Tander. De kosten per les van 2 uren zijn € 15,00 (exclusief consumpties). Aanmelden voor 10 maart op e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 Donderdag 26 maart: Lezing over Lourdes. Aanvang 10.00u .HELAAS AFGELAST VANWEGE HET CORONAVIRUS

2020 03 26 Lourdes
Corrry Hoogeveen  vertelt over haar reizen naar Lourdes, tijdens de Koffieochtend PLUS.
Zij is daar vele malen geweest en heeft daar een diavoorstelling van gemaakt. 

Lourdes, aan de voet van de Pyreneeën, was in 1844 een onbetekenend plaatsje. Totdat in 1858 Bernadette Soubirous een verschijning kreeg.

Die verschijningen hebben zich 18 keer herhaald. Vanaf dat moment komen er pelgrims uit heel Europa, maar ook uit de hele wereld naar het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes.

Entree en koffie/thee is gratis.

© 2020 http://www.wijkcentrumswaenswijk.nl Design and hosting: WebShopHome.com.