Contact en Adresgegevens

Jongkindt Coninckstraat 2b
2406AP Alphen aan den Rijn

Tel: 0172-474220

 


joke deur Swaenswijk

Voor nadere informatie en/of reserveringen

kunt u bellen met: mevrouw Joke de Vor, de beheerder van het wijkcentrum.
Zij is telefonisch te bereiken onder nummer 06-22333260 en per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bereikbaarheid / Parkeren

Het wijkcentrum beschikt over een kleine parkeerplaats aan de Jongkindt Coninckstraat. Hier kunnen 10 auto’s worden geplaatst. Naast zaal 't Schoutenhuis is ruimte voor nog twee auto’s. Mogelijkheden voor betaald parkeren in de Raadhuistraat en de Jongkindt Coninckstraat zijn beperkt, maar overdag zijn er wel plaatsen vrij. Van maandag t/m donderdag en op zaterdag moet er betaald worden tot 18:00 uur, op vrijdag tot 21:00 uur. De zone voor betaald parkeren begint bij de hoofdingang van Park Rijnstroom in de Raadhuisstraat. Op 3 minuten lopen van het wijkcentrum kan worden geparkeerd op het plein in de Hofzichtstraat. Hiervoor moet betaald worden tot 18:00 uur (op vrijdag tot 21:00 uur); daarna is het parkeren gratis. Op 5 minuten lopen van het wijkcentrum kan worden geparkeerd in de Cornelis Geellaan. Parkeren is hier gratis maar bij activiteiten in Alfreds of Parkexpressie kan het hier druk zijn.
 

Openbaar vervoer

Bent u met het openbaar vervoer? Verlaat het station NS (of het busstation bij station NS) in oostelijke richting (naar de oude dorpskern van Alphen aan den Rijn). De straat recht tegenover het station is de Stationsstraat. Die straat loopt u uit (500 meter), aan het eind is de Swaenswijkbrug. Ga die over, steek de Raadhuisstraat schuin naar links over en dan bent u in de Jongkindt Coninckstraat. De ingang van het Wijkcentrum is dan aan uw rechterhand.

 

kaartswaenswijk
© 2021 http://www.wijkcentrumswaenswijk.nl Design and hosting: WebShopHome.com.